Wie zijn wij?

Met haar Indische achtergrond stond eten thuis altijd al centraal bij Lizzie Idili-Saffrie. Hoewel haar moeder een Indische toko had in Den Haag en haar vader fabrikant was van rijsttafel- ingrediënten, koos Lizzie voor een andere richting, namelijk het bedrijfsleven.

Lekker eten en koken bleven echter wel een grote passie en in 2020 hakte ze de knoop door om van haar hobby haar werk te maken. Viva Vega was geboren en samen haar zwager als creatief genie, het enthousiaste team van bezorgers en telefonistes werken ze samen om klanten van de heerlijkste hamburgers te voorzien!


Lekker, Bewust en Betaalbaar

Lekker eten is onze passie! En weet je wat ook lekker is…? We bezorgen het gewoon bij je thuis, lekker makkelijk!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om bewust en duurzamer te eten: eten met respect voor milieu, mens en dier. Met onze vegetarische hamburgers bieden we je de mogelijkheid om bewust te kiezen zonder te moeten inboeten op smaak en kwaliteit! In onze dagelijkse werkzaamheden maken we bewuste keuzes: Onze bezorgers gebruiken de fiets of een electrische scooter en onze verpakkingen en drukwerk zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van snel hernieuwbare duurzame grondstoffen zoals bijv. palmblad, suikerriet, stro of hout. En dit alles voor een zo aantrekkelijk mogelijke prijs. Zo blijft het betaalbaar om vaker lekker te eten zonder vlees.
Stichting Jarige Job

Bestel direct op onze website www.vivavega.nl, dan doneren wij graag EUR 1,00 per bestelling aan stichting Jarige Job

Voor veel kinderen in Nederland is het niet vanzelfsprekend om hun verjaardag te kunnen vieren met cadeaus, bezoek of lekkers, omdat er thuis te weinig of helemaal geen geld voor is.

Stichting Jarige Job helpt deze kinderen met een verjaardagsbox t.w.v. EUR 35,00 waar alles in zit voor een echte verjaardag, thuis en op school. Viva Vega omarmt dit initiatief door een bijdrage te doneren voor verjaardagsboxen voor kinderen in Delft, die met hun familie staan ingeschreven bij de lokale Voedselbank. 

Ieder kind verdient tenslotte een verjaardag!


Groeipapier

Onze feedbackkaarten zijn gemaakt van groeipapier. In 4 stappen kun je je kaart laten bloeien. Wellicht leuk om te weten dat het biologisch afbreekbare papier gemaakt is van 100% gerecycled papier dat met de hand opnieuw tot een pap van papier met zaden wordt verwerkt. Hier zijn geen chemicaliën aan toegevoegd, alleen water. Onze leverancier is een sociale onderneming uit Zuid Afrika die een vaste baan, leefbaar loon en training biedt aan meer dat 30 mensen in de lokale gemeenschap. Succes met het kweken!


Viva Vega Burgers 5 stars after 70 reviews
Viva Vega Burgers