Wie zijn wij?

Met haar Indische achtergrond stond eten thuis altijd al centraal bij Lizzie Idili-Saffrie. Hoewel haar moeder een Indische toko had in Den Haag en haar vader fabrikant was van rijsttafel- ingrediënten, koos Lizzie voor een andere richting, namelijk het bedrijfsleven.

Lekker eten en koken bleven echter wel een grote passie en in 2020 hakte ze de knoop door om van haar hobby haar werk te maken. Viva Vega was geboren en samen met haar zwager als creatief genie, het enthousiaste team van bezorgers en telefonistes werken ze samen om klanten van de heerlijkste hamburgers te voorzien!

Lekker, Bewust en Betaalbaar

Steeds meer mensen kiezen ervoor om bewust en duurzamer te eten: eten met respect voor milieu, mens en dier. Met onze vegetarische hamburgers bieden we je de mogelijkheid om bewust te kiezen zonder te moeten inboeten op smaak en kwaliteit!

Ook in onze dagelijkse werkzaamheden maken we bewuste keuzes: Onze bezorgers gebruiken de fiets of een elektrische scooter en onze verpakkingen en drukwerk zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van snel hernieuwbare duurzame grondstoffen zoals palmblad, suikerriet, stro of hout. En dit alles voor een aantrekkelijke prijs. Zo blijft het betaalbaar om vaker lekker te eten zonder vlees. En weet je wat ook lekker is…? We bezorgen het gewoon bij je thuis, lekker makkelijk!

Stichting Jarige Job

Voor veel kinderen in Nederland is het niet vanzelfsprekend om hun verjaardag te vieren met cadeaus, bezoek of lekkers, omdat er thuis niet genoeg geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen met een verjaardagsbox t.w.v. EUR 35,00 waar alles in zit voor een echte verjaardag, thuis en op school.

Viva Vega omarmt dit initiatief door een bijdrage te doneren voor verjaardagsboxen voor kinderen in Delft, die met hun familie staan ingeschreven bij de lokale Voedselbank. Bestel direct op onze website www.vivavega.nl, dan doneren wij graag EUR 1,00 per bestelling aan stichting Jarige Job. Ieder kind verdient tenslotte een verjaardag!

Viva Vega Burgers 5 stars after 201 reviews
Viva Vega Burgers