Lekker eten is onze passie!

En “lekker eten” begint voor ons door te kiezen voor verse ingrediënten, bij voorkeur geproduceerd door gepassioneerde mensen met liefde voor het vak. Onze partners verdienen het om in de spotlight te staan, want we werken graag met ze samen en hun liefde voor het vak proef je meteen in hun producten.

Hoeve Biesland: Streekproducten van hoge kwaliteit

Onze groenten komen van Hoeve Biesland, een biologisch-dynamische boerderij met het Demeter keurmerk in Delft waar onder andere groenten worden verbouwd en arbeidsmatige dagbesteding wordt aangeboden.

Naast boerderij-eigen producten biedt Hoeve Biesland ook bijzondere streekproducten van collega-boeren, tuinders en akkerbouwers uit de regio. Alle producten zijn van bio-dynamische of biologische oorsprong, gegarandeerd vers en van hoge kwaliteit.

Wijn van Steve

Onze “How Merlot Can You Go-burger” is een van onze paradepaardjes. De wijnsaus, gemaakt van een heerlijk Merlot uit Spanje geeft de saus een volle smaak.

Deze Merlot werd ons geadviseerd door Wijn van Steve, DE winkel in Den Haag waar wij graag kletsen over onze passie voor wijn en ons laten adviseren voor de juiste wijnen bij onze gerechten.

Ballymaloe sauzen

De heerlijke tomatensauzen en relishes op onze burgers worden gemaakt door de familie Allen op het prachtige landhuis Ballymaloe (Ierland). Deze sauzen zijn zo goed, dat ze net die extra beleving geven aan een geweldige burger!

De tomatenrelish is authentiek volgens het originele familie-recept. Met alleen de beste ingrediënten. Zonder E-nummers of andere houdbaarheidsmiddelen. De originele relish van Ballymaloe wordt gemaakt met tomaat, azijn, suiker, ui en rozijnen. Ondanks dat tomaten van zichzelf zuur zijn, is de smaak van deze relish zoet. Dit komt mede door de rozijnen. Wij vinden de zoete tomatensaus perfect voor onze hamburgers.

Het Theeza(a)kje

Helemaal vrolijk worden wij van de leuke thee-namen van het Theezaakje en het sociale verhaal van dit bijzondere bedrijf.

Koop je bij het Theezaakje dan schenk je werkgelegenheid aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Lees meer over hun inspirerende verhaal op www.het-theezaakje.nl

Quatra

Misschien niet het meest sexy onderwerp, maar wel leuk om te weten wat er met ons frituurvet gebeurt.

Quatra haalt ons frituurolie op en recycleert dit tot grondstof voor de productie van biodiesel. Zo helpen we mee om ons afval om te zetten in een nieuw product!

Viva Vega Burgers 5 stars after 201 reviews
Viva Vega Burgers