Reviews


5 stars after 143 reviews
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte levering en heel erg lekker gegeten! 6/19/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! 6/12/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker opnieuw! Het blijft verrassend dat deze burgers vega of vegan zijn en minstens net zo lekker als vlees, als niet lekkerder! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Hoi Conchita, dank je wel voor dit mooie compliment! Onze burger is inderdaad niet van echt vlees te onderscheiden, dus we hopen zo ook fervente vleeseters te overtuigen.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Hoi Casper, super bedankt voor deze mooie review, fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Food tasting like benzine after 1h15 wait. Had to throw away everything. 6/3/2021
Hi Lorena, thank you very much for letting us know what went wrong with your order, this is ofcourse horrible! I am happy to hear that after contacting you we were able to solve this matter at your satisfaction and together with our delivery-service we will do our utmost to prevent this from happening in the future.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima in orde! 5/31/2021
Hoi Truus, dank je wel voor je mooie feedback, fijn dat het zo heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super lekkere burgers! Hier zeker niks op aan het merken!! De normale frietjes zijn ook zeker een aanrader. Ditmaal was de limonade wel helaas vergeten dus voor de volgende bestelling ontvang ik deze nog graag! Daarnaast als je een vegan bestelling bezorgd lijkt het me wel beter voor het milieu als er op een (elektrische) fiets bezorgd wordt de volgende keer. Dit lijkt me wel wat beter aansluiten op de bestelling 👍🏻 5/29/2021
Hoi Bram, heel erg bedankt voor je waardevolle feedback. Het drankje gaan we goedmaken, daar komen we bij je op terug, onze excuses hiervoor! Fijn om te horen dat je hetzelfde denkt over de wijze van bezorgen. Wij hebben inderdaad 1 elektrische scooter en 3 elektrische fietsen. Bij grote drukte mogen wij de overcapaciteit gebruiken van een bevriend restaurant,om daarmee lange wachttijd te voorkomen. Wij zijn dan afhankelijk van hun vervoersmiddelen. Zodra het kan proberen wij over te gaan op 100% elektrisch!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet normaal lekker en lieve mensen! Beste vega burgers van Delft...nee van Nederland! 5/28/2021
Hoi Eli, wat een ontzettend mooie compliment, dank je wel! We stralen er van!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Hi Kim, dank je wel voor deze mooie review, fijn dat het gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Hi Tamara, heel erg bedankt voor deze mooie feedback, daar doen we het voor!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas alweer verkeerde portie bezorgd, een normale in plaats van een grote. Ook was de patat te lang gefrituurd waardoor de helft te hard was. Heel jammer aangezien de burgers heel lekker zijn. Patti-vander Sande This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Hoi Stefano, heel erg bedankt voor je waardevolle feedback! Onze oprechte excuses dat het (weer) zo fout is gegaan, dat is niet de service die wij voor ogen hebben. Wij nemen snel contact met je op voor een passende oplossing en hopen je gauw als tevreden klant terug te mogen zien.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2021
Hoi Shiraz, dank voor de mooie review, fijn dat het zo heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Per ongeluk een verkeerde burger gekregen, maar binnen 10 minuutjes stond er een nieuwe voor de deur! Met nog wat ijs als kadootje :) 5/19/2021
Hoi Christopher, nogmaals sorry! De burger was goed gemaakt, maar naar de verkeerde klant gegaan. Dank voor het bellen en fijn dat we het naar tevredenheid konden oplossen voor jullie.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
absoluuut geweldig. beste burgers en klantenservice. bestel nu biweekly een burger. 5/19/2021
Hoi Marlou, fijn dat we het naar tevredenheid voor je konden oplossen en graag tot gauw!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Hi Cassandra, dank je wel voor deze mooie feedback, daar worden we heel blij van!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
had patat met mayo besteld kreeg ''oude'' niet verse patat zonder mayo.betaal je toch een euro voor :( 5/15/2021
Hoi Marlou, wat super vervelend dat het zo mis is gegaan, onze oprechte excuses hiervoor! We nemen graag contact met je op voor een passende oplossing. Bel ons gerust als dit gebeurt, dan kunnen we het meteen voor je oplossen.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Hoi Sara, dank je wel voor je mooie feedback. Mocht je nog een tip hebben hoe we van de website-ervaring, 5 sterren kunnen maken dan horen we dat graag!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Again great vegan burgers and fries! 5/13/2021
Hi Tijmen, thank you very much for your lovely feedback and happy to see you again!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2021
Hoi Suzanne, dank je wel voor je mooie feedback. Mocht je nog een tip hebben hoe we van de website-ervaring, 5 sterren kunnen maken dan horen we dat graag!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, zeer goede kwaliteit 5/7/2021
Hoi Audrey, dank je wel voor dit mooie compliment, fijn dat het gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
New burger, more fries options (sweet potato) and also vegan ice cream. Yes, yes and yes!! ❤ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
thanks, thanks, thanks! :)
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was koud, maar smaak goed 4/30/2021
Hi Bastiaan, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor. Dat willen we graag goedmaken, hiervoor nemen we snel contact met je op. Dank je voor de tip!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Viva Vega, De patat was erg hard, droog en donker van kleur. De burger was Super! 4/26/2021
Hoi Martijn, dank voor deze waardevolle feedback! We zijn denk ik wat overenthousiast geweest om de frites knapperig te krijgen... Dat willen we graag goed maken, we nemen contact met je hierover op. Nogmaals bedankt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Amazing service, delicious burgers! 😍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Hi Kristin, thank you for your lovely review! Great to hear that you liked the burgers, hope to see you again next time.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Hoi David, dank je wel voor deze mooie review, fijn dat het gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Hoi Arnout, dank je wel voor je mooie review! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de 4 sterren, een 5 sterren ervaring kunnen maken, laat het ons weten! Daar leren we van, dank je.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food was really good! Very well prepared and packaged. 4/24/2021
Hi Tijmen, thank you so much for your lovely feedback! We try our best to give a full experience, of which the bag and packaging is part of. Hope to see you again soon!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2021
Hoi Lisette, heel erg bedankt voor deze mooie review, daar worden we heel blij van!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben een koppige vleeseter, maar bij Viva Vega heb ik voor het eerst in mijn leven een waardige vleesvervanger gevonden als maaltijd. Heerlijk. Echt een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Hoi Deevid, dank je voor dit mooie statement! Wij hopen ook niet-vegetariers te inspireren om eens wat vaker te kiezen voor een heerlijke vega(n) burger, jouw review helpt daarbij, dank je wel!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten!! 4/16/2021
Hoi Nienke, dank je voor de mooie review! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de 4 sterren voor service, een 5 sterren-ervaring kunnen maken, dan horen we dat graag, want daar leren we van. Je kunt ons altijd bereiken op info@vivavega.nl. Dank je!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Hoi Daan, heel erg bedankt voor je enthousiaste reactie, fijn dat het heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Hoi B, dank je wel voor deze mooie feedback!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De hamburgers waren zoals altijd perfect. Ditmaal duurde de bezorging helaas erg lang (meer dan 1,5 uur) en de friet was oud/taai. Zal met de drukte te maken hebben gehad. Kan gebeuren. Normaal altijd zeer tevreden. Keep up the good work! Ps. jammer dat de Double Cheeseburger niet meer op het menu staat. 4/10/2021
Hoi Michael, heel erg bedankt voor deze waardevolle feedback. Fijn dat het heeft gesmaakt, maar de wachttijd was natuurlijk niet acceptabel. Graag nemen we contact met je op voor een passende oplossing, nogmaals bedankt voor de gedane moeite zodat wij ons kunnen verbeteren!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer! 4/9/2021
Hoi Els, fijn om te horen dat het (weer) heeft gesmaakt, fijn je weer terug te zien!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2021
Hoi Fiona, super bedankt voor deze mooie feedback, fijn dat het heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! Alweer :) 4/3/2021
Hoi Lisette, dank je voor deze mooie feedback en fijn je weer als klant te mogen ontvangen!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The best ever vegetarian burger I've ever had!! So happy with everything, will definitely order again and recommend! :) 4/2/2021
Hi Klara, thank you so much for this lovely feedback and happy to hear that you enjoyed the burgers!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten!! De patat was nog super warm en lekker knapperig en de burgers waren ook nog goed warm en super smaakvol!:)) 4/2/2021
Hoi Martine, fijn om te horen! We hebben een nieuwe manier gevonden om het eten nog warmer mee te geven aan de bezorger, dus fijn dat dit is gelukt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very delicious and great service! We loved the sauces on the burgers 4/1/2021
Hi Melissa, thank you so much for this compliment. We are very proud of our sauces that make our burgers so amazing in taste. Glad you liked it too!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal toppie! 4/1/2021
Hoi Zossie, dank je wel voor je mooie feedback! Fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 4/1/2021
Hoi Suzanne, heel erg bedankt voor je compliment! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de 4 sterren review voor de website een 5-sterren ervaring kunnen maken, dan horen we dat graag!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, de burgers zijn echt lekker. En erg snel bezorgd (enige minpunt was dat de frietjes tegen het koude blikje frisdrank stonden). Wat me wel heel erg tegenviel is dat de cheesecake niet geschikt is voor vegetariërs (toevoeging van gelatine) en dat dit niet vermeld staat op de website. Bij een restaurant dat Viva Vega heet, verwacht je eigenlijk dat ze 100% gericht zijn op de vegetariër. Ik zal zeker nog eens bestellen bij Viva Vega, maar dan enkel voor de lekkere vega en vegan burgers. 3/29/2021
Hoi J, heel erg bedankt voor je feedback! We hebben het meteen aangepast bij de productomschrijving. Omdat we ook veel vleesminderaars als klant hebben, wilden we hen dit heerlijke dessert niet onthouden, maar je hebt helemaal gelijk dat we dit beter hadden kunnen communiceren. We zijn ook druk op zoek om toetje zonder gelatine te testen, duimen maar dat dit lukt! Nogmaals dank voor je input.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het zou 45 minuten Max duren maar pas na 5 kwartier was de bezorger er. Daar balen we wel van want nu moesten we in 5 minuten alles naar binnen proppen ivm de avondklok... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Hio Suzanne, wat enorm slordig van ons! Onze excuses hiervoor want we willen graag dat je rustig kan genieten van je maaltijd. Graag nemen we contact met je op om het goed te maken. Heel erg bedankt voor je feedback!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We really loved the burgers. Very tasty This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Hi Rodrigo, thank you evry much for the compliment, it is greatly appreciated!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Quick delivery and a tasty meal! 3/27/2021
Hi Lukas, thank you for you lovely feedback, we are very happy you enjoyed your dinner!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wauw wat een burgers! Één van de lekkerste burgers die ik ooit heb gegeten. En dat terwijl ik normaal niet van vega burgers houd. De guacamole burger was top en de bacon burger was wonderbaarlijk genoeg niet van vlees te onderscheiden. Alleen jammer dat de bezorging bijna 2 uur duurde. Hopelijk wordt dit nog verbeterd. 3/26/2021
Hoi Kevin, heel fijn om te horen dat de burgers zo goed zijn bevallen, maar onze oprechte excuses dat het veeeeeel te lang heeft geduurd! We nemen graag contact met je op voor een passende oplossing, want dit is niet de service die we voor ogen hebben. Dank voor je feedback!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt superlekker! En goed voor de planeet 😊 3/26/2021
Hi Paul, dank je voor het compliment! We willen inderdaad niet alleen maar burgers verkopen, maar dit op zo´n duurzaam mogelijke manier doen. Wel zo goed voor ons allemaal!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Hoi Rob, dank je wel voor je feedback! Fijn dat het zo gesmaakt heeft.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
These burgers are divine! I rarely leave a review but the Viva Vega burgers are out of this world good. It is a must try. You will not be disappointed! And the delivery is always on time. 3/24/2021
Hi Sara, we are so overwhelmed by your compliments, thank you so much!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2021
Hoi Archana, dank je wel voor je feedback, super fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De (vegan)burgers waren, wat smaaksensatie betreft, weer van top kwaliteit, alleen deze keer helaas wat afgekoeld... De patat daarentegen was nog goed warm en wederom heerlijk!!:-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Hio Martine, heel erg bedankt voor deze waardevolle feedback! We gaan een aanpassing doen om onze burgers nog een laatste hitte-boost te geven voor vertrek. Hopelijk lost dat het probleem op. Dank je wel hiervoor!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De burgers zijn heerlijk, maar ik moest 1 uur en 45 min wachten op mijn bestelling, terwijl op de website een bezorgtijd van 45 minuten werd aangegeven. 3/20/2021
Hoi Jip, onze oprechte excuses dat de bestelling veel te lang op zich heeft laten wachten, dat is niet de service die wij voor ogen hebben! We gaan kijken hoe we het proces kunnen verbeteren en de tijden nog beter kunnen communiceren om aan de klantverwachting te voldoen. Dank je wel voor je feedback!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat burger en patat al best afgekoeld waren, want burgers waren erg lekker. Doe graag een tweede poging als ik dichter in de buurt ben :-) 3/19/2021
Hoi Margreth, dank je wel voor deze waardevolle feedback! We gaan een aanpassing doen om onze burgers nog een laatste boost te geven voor vertrek. Hopelijk lost dat het probleem op. Dank je hiervoor!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Awesome Burgers! delicious! 3/17/2021
Hi Rene, thank you so much for your nice feedback, we are pleased to hear that you enjoyed the burgers!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Complimenten voor het duurzame verpakkingsmateriaal, maar helaas stelden de burgers teleur. De smaak was niet zo spannend en de bestelling was slordig uitgevoerd. Ik had zonder tomaat besteld (er zat toch tomaat op), het burgermenu kwam zonder drankje en de knapperige vegan bacon zag ik niet op de burger zitten. Jammer, want de website en foto's zien er goed uit. 3/15/2021
Hoi Esther, onze oprechte excuses voor deze minder goede ervaring met onze burgers, heel slordig van onze kant. Op zondag hadden we een record aantal bestellingen, wat echter nooit ten koste mag gaan van de kwaliteit van onze burgers. Wij hopen dat je ons nog een 2e kans wilt geven en nemen graag contact met je op zodat we je de service kunnen bieden die onze klanten van ons gewend zijn.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Hoj Lisette, super bedankt voor deze mooie review! Blije klanten; daar doen we het voor!
Viva Vega Burgers 5 stars after 143 reviews
Viva Vega Burgers