Reviews


5 stars after 160 reviews
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Misschien wel de lekkerste burger die ik ooit op heb. 7/31/2021
Hoi Jan, wat super leuk om te horen! Daar worden we heel blij van
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Viva Vega Burgers is one of the few places that delivers consistently good quality food. I love it so much! And they deliver within the chosen time frame. I recommend them wholeheartedly!! 7/31/2021
Hi Sara, thank you so much for this amazing compliment, we are truly touched by your words!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom genoten van heerlijke burgers! 7/31/2021
Hoi Nienke, welkom terug en fijn om te horen dat het heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2021
Hoi Cecile, dank je wel voor dit mooie compliment!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Erg lekkere burgers! Het zou wel handig zijn om ook ter plekke op te kunnen halen in plaats van altijd bezorgen. 7/28/2021
Hoi Arjen, heel erg bedankt voor deze nuttige feedback. Wij gaan bekijken hoe we onze locatie geschikt kunnen maken om ook af te halen. Wordt vervolgd!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Hio Jasmijn, fijn dat het allemaal zo goed heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon heerlijk! 7/17/2021
Hoi Hermien, dank je wel voor deze mooie feedback!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! En ruim binnen de beloofde tijd gebracht. 7/15/2021
Hoi Maria, dank je wel voor deze mooie feedback, daar zijn we blij mee!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde burger gekregen.. Was wel Lekker overigens 7/12/2021
Hoi Kathlijn, dat kan zeker niet de bedoeling zijn geweest, onze oprechte excuses voor deze fout! Wij maken het graag goed met je en zullen contact opnemen voor een passende oplossing.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed eten. Knapperige lekkere frietjes, die na bezorging nog steeds heerlijk warm waren. Burger was ook erg goed, met een heerlijk zachte burger bun en een goede chewy burger met heerlijke saus. Zeker aan te raden voor iedereen 7/10/2021
Hoi David, heel erg bedankt voor deze mooie complimenten! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de 4sterren voor de website, 5 sterren kunnen maken, dan oren we dat graag van je!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Besides than offering very tasty burgers, VivaVega also offers an excellent client's support listening to comments about a (little) disappointing experience and improving from there. Thanks VivaVega for such tasty burgers for listening to your clients. 7/5/2021
Hi David, thank you somuch for your valuable feedback, we continuously seek to improve ourselves so we can offer better products and service. Thank you for helping us with that!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! De bacon burger en de gorgonzola burger zijn grote aanraders! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Hoi Vincent, super bedankt voor deze mooie review! Ik ben zelf ook dol op deze 2 burgers, dus ik deel je enthousiasme :)
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
Hoi Lisette, dank je wel voor deze toffe review, fijn dat alles zo heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere vegaburgers! En normaal vind ik de frietjes hier uitstekend, alleen deze keer waren ze slap en taai. Volgende keer beter hoop ik. 7/3/2021
Hoi Sydney, dank je wel voor deze waardevolle feedback! Onze excuses voor deze ervaring, we nemen gauw contact met je op om dit goed te maken en we hopen je gauw weer als tevreden klant terug te zien.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Very tasty burgers, as always, but it's really a shame to not have a good burger because the bread is hard, the frites are very bad and everything arrived after 1:45 hr. The bread is normally very good, fresh and tasty but today was hard and feel old. The frites are most of the times very tasty and fresh, today they were either burnt or soggy and tasteless. I hope you can keep your quality standard very high as before and constant, thus we can be sure what to expect when ordering from you. Keep working on your tasty burgers, they are worth the effort. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Hi David, thank you very much for your valuable feedback. We sincerely apologize for this bad experience. This is not the service we want to offer. We are testing different methods to deliver our products as hot as possible. Apparantly we did not succeed in this for your order. We will contact you to offer you a satisfying solution and hope to see you again as satisfied customer in the future!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2021
Hoi Eer, super bedankt voor deze mooie feedback!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spicy devils waren weer geweldig lekker, net zoals de bacon! Deze keer zoete aardappel friet: ook erg lekker!! 6/26/2021
Hoi Shiraz, heel erg bedankt voor deze mooie feedback en fijn om te horen dat ook onze nieuwe frites zo goed in de smaak valt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte levering en heel erg lekker gegeten! 6/19/2021
Hio Nathalie, heel erg bedankt voor dit mooie compliment, daar doen we het voor!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2021
Hoi Casper, super bedankt voor je toffe feedback!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Hoi Maarten, heel erg bedankt voor dit mooie compliment! Fijn dat het zo gesmaakt heeft.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! 6/12/2021
Hoi Lisette, heel erg bedankt voor je mooie review en fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2021
Hoi Myrte, super bedankt voor deze mooie review, daar worden we heel blij van!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker opnieuw! Het blijft verrassend dat deze burgers vega of vegan zijn en minstens net zo lekker als vlees, als niet lekkerder! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Hoi Conchita, dank je wel voor dit mooie compliment! Onze burger is inderdaad niet van echt vlees te onderscheiden, dus we hopen zo ook fervente vleeseters te overtuigen.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Hoi Casper, super bedankt voor deze mooie review, fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Food tasting like benzine after 1h15 wait. Had to throw away everything. 6/3/2021
Hi Lorena, thank you very much for letting us know what went wrong with your order, this is ofcourse horrible! I am happy to hear that after contacting you we were able to solve this matter at your satisfaction and together with our delivery-service we will do our utmost to prevent this from happening in the future.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima in orde! 5/31/2021
Hoi Truus, dank je wel voor je mooie feedback, fijn dat het zo heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super lekkere burgers! Hier zeker niks op aan het merken!! De normale frietjes zijn ook zeker een aanrader. Ditmaal was de limonade wel helaas vergeten dus voor de volgende bestelling ontvang ik deze nog graag! Daarnaast als je een vegan bestelling bezorgd lijkt het me wel beter voor het milieu als er op een (elektrische) fiets bezorgd wordt de volgende keer. Dit lijkt me wel wat beter aansluiten op de bestelling 👍🏻 5/29/2021
Hoi Bram, heel erg bedankt voor je waardevolle feedback. Het drankje gaan we goedmaken, daar komen we bij je op terug, onze excuses hiervoor! Fijn om te horen dat je hetzelfde denkt over de wijze van bezorgen. Wij hebben inderdaad 1 elektrische scooter en 3 elektrische fietsen. Bij grote drukte mogen wij de overcapaciteit gebruiken van een bevriend restaurant,om daarmee lange wachttijd te voorkomen. Wij zijn dan afhankelijk van hun vervoersmiddelen. Zodra het kan proberen wij over te gaan op 100% elektrisch!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet normaal lekker en lieve mensen! Beste vega burgers van Delft...nee van Nederland! 5/28/2021
Hoi Eli, wat een ontzettend mooie compliment, dank je wel! We stralen er van!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Hi Kim, dank je wel voor deze mooie review, fijn dat het gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Hi Tamara, heel erg bedankt voor deze mooie feedback, daar doen we het voor!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas alweer verkeerde portie bezorgd, een normale in plaats van een grote. Ook was de patat te lang gefrituurd waardoor de helft te hard was. Heel jammer aangezien de burgers heel lekker zijn. Patti-vander Sande This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Hoi Stefano, heel erg bedankt voor je waardevolle feedback! Onze oprechte excuses dat het (weer) zo fout is gegaan, dat is niet de service die wij voor ogen hebben. Wij nemen snel contact met je op voor een passende oplossing en hopen je gauw als tevreden klant terug te mogen zien.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2021
Hoi Shiraz, dank voor de mooie review, fijn dat het zo heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Per ongeluk een verkeerde burger gekregen, maar binnen 10 minuutjes stond er een nieuwe voor de deur! Met nog wat ijs als kadootje :) 5/19/2021
Hoi Christopher, nogmaals sorry! De burger was goed gemaakt, maar naar de verkeerde klant gegaan. Dank voor het bellen en fijn dat we het naar tevredenheid konden oplossen voor jullie.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
absoluuut geweldig. beste burgers en klantenservice. bestel nu biweekly een burger. 5/19/2021
Hoi Marlou, fijn dat we het naar tevredenheid voor je konden oplossen en graag tot gauw!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Hi Cassandra, dank je wel voor deze mooie feedback, daar worden we heel blij van!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
had patat met mayo besteld kreeg ''oude'' niet verse patat zonder mayo.betaal je toch een euro voor :( 5/15/2021
Hoi Marlou, wat super vervelend dat het zo mis is gegaan, onze oprechte excuses hiervoor! We nemen graag contact met je op voor een passende oplossing. Bel ons gerust als dit gebeurt, dan kunnen we het meteen voor je oplossen.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Hoi Sara, dank je wel voor je mooie feedback. Mocht je nog een tip hebben hoe we van de website-ervaring, 5 sterren kunnen maken dan horen we dat graag!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Again great vegan burgers and fries! 5/13/2021
Hi Tijmen, thank you very much for your lovely feedback and happy to see you again!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2021
Hoi Suzanne, dank je wel voor je mooie feedback. Mocht je nog een tip hebben hoe we van de website-ervaring, 5 sterren kunnen maken dan horen we dat graag!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, zeer goede kwaliteit 5/7/2021
Hoi Audrey, dank je wel voor dit mooie compliment, fijn dat het gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
New burger, more fries options (sweet potato) and also vegan ice cream. Yes, yes and yes!! ❤ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
thanks, thanks, thanks! :)
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was koud, maar smaak goed 4/30/2021
Hi Bastiaan, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor. Dat willen we graag goedmaken, hiervoor nemen we snel contact met je op. Dank je voor de tip!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Viva Vega, De patat was erg hard, droog en donker van kleur. De burger was Super! 4/26/2021
Hoi Martijn, dank voor deze waardevolle feedback! We zijn denk ik wat overenthousiast geweest om de frites knapperig te krijgen... Dat willen we graag goed maken, we nemen contact met je hierover op. Nogmaals bedankt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Amazing service, delicious burgers! 😍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Hi Kristin, thank you for your lovely review! Great to hear that you liked the burgers, hope to see you again next time.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Hoi David, dank je wel voor deze mooie review, fijn dat het gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Hoi Arnout, dank je wel voor je mooie review! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de 4 sterren, een 5 sterren ervaring kunnen maken, laat het ons weten! Daar leren we van, dank je.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food was really good! Very well prepared and packaged. 4/24/2021
Hi Tijmen, thank you so much for your lovely feedback! We try our best to give a full experience, of which the bag and packaging is part of. Hope to see you again soon!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2021
Hoi Lisette, heel erg bedankt voor deze mooie review, daar worden we heel blij van!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben een koppige vleeseter, maar bij Viva Vega heb ik voor het eerst in mijn leven een waardige vleesvervanger gevonden als maaltijd. Heerlijk. Echt een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Hoi Deevid, dank je voor dit mooie statement! Wij hopen ook niet-vegetariers te inspireren om eens wat vaker te kiezen voor een heerlijke vega(n) burger, jouw review helpt daarbij, dank je wel!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten!! 4/16/2021
Hoi Nienke, dank je voor de mooie review! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de 4 sterren voor service, een 5 sterren-ervaring kunnen maken, dan horen we dat graag, want daar leren we van. Je kunt ons altijd bereiken op info@vivavega.nl. Dank je!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Hoi Daan, heel erg bedankt voor je enthousiaste reactie, fijn dat het heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Hoi B, dank je wel voor deze mooie feedback!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De hamburgers waren zoals altijd perfect. Ditmaal duurde de bezorging helaas erg lang (meer dan 1,5 uur) en de friet was oud/taai. Zal met de drukte te maken hebben gehad. Kan gebeuren. Normaal altijd zeer tevreden. Keep up the good work! Ps. jammer dat de Double Cheeseburger niet meer op het menu staat. 4/10/2021
Hoi Michael, heel erg bedankt voor deze waardevolle feedback. Fijn dat het heeft gesmaakt, maar de wachttijd was natuurlijk niet acceptabel. Graag nemen we contact met je op voor een passende oplossing, nogmaals bedankt voor de gedane moeite zodat wij ons kunnen verbeteren!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer! 4/9/2021
Hoi Els, fijn om te horen dat het (weer) heeft gesmaakt, fijn je weer terug te zien!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2021
Hoi Fiona, super bedankt voor deze mooie feedback, fijn dat het heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! Alweer :) 4/3/2021
Hoi Lisette, dank je voor deze mooie feedback en fijn je weer als klant te mogen ontvangen!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The best ever vegetarian burger I've ever had!! So happy with everything, will definitely order again and recommend! :) 4/2/2021
Hi Klara, thank you so much for this lovely feedback and happy to hear that you enjoyed the burgers!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten!! De patat was nog super warm en lekker knapperig en de burgers waren ook nog goed warm en super smaakvol!:)) 4/2/2021
Hoi Martine, fijn om te horen! We hebben een nieuwe manier gevonden om het eten nog warmer mee te geven aan de bezorger, dus fijn dat dit is gelukt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very delicious and great service! We loved the sauces on the burgers 4/1/2021
Hi Melissa, thank you so much for this compliment. We are very proud of our sauces that make our burgers so amazing in taste. Glad you liked it too!
Viva Vega Burgers 5 stars after 160 reviews
Viva Vega Burgers