Reviews


5 stars after 201 reviews
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de goede service en de heerlijke burger! Volgende keer zou het fijn geweest zijn als de website status van bestelling klopt (stond dat bestelling nog in de maak was) dan had ik misschien eerder doorgehad dat er iets mis was gegaan. Excuus daarvoor en bedankt voor het toch nog brengen van mijn bestelling! 12/16/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet alleen voor vegetariërs/ veganisten, maar ook voor vleeseters een echte aanrader! Heerlijk mals burgers vol smaak, en de beste patat van Delft! Bacon cheeseburger met cheese fries is absolute winnaar! 12/13/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I want a shout out too the owner that let me and my friend that came to the restaurant today to order take out that was not possible only online order.( so i order direct through website and use their address) I just wanna say : Thank you very very much... ^^ it was delicious as always.. stay safe.... 🤗 Mady.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is altijd heerlijk, maar het eten was al dermate afgekoeld wanneer het bij ons aankwam dat we er helaas niet van konden genieten. Ik hoop dat jullie hier wat aan kunnen doen, het gebeurt echt best wel vaak en we wonen relatief dichtbij.. ik vind het hartstikke jammer want we bestellen heel graag bij jullie! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De burgers waren super lekker! Als vegan ben ik super blij met deze plek en bestel hier vaak en ben meestal super tevreden Maar deze keer waren de frietjes niet goed, ze waren koud en verbrand, we hebben na een paar proberen ze maar weggegooid. De tas was ook stuk en de bak met frietjes was open in de tas 12/10/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer erg goed en lekker 12/3/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
❤️😃👍🏻 12/2/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit burgers en friet, netjes op tijd bezorgd, wat wil je nog meer? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer smullen!!! Mijn favoriet ❤️ 11/27/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de derde keer helaas redelijk koud ontvangen. De vegan kaas is ook bij elke bestelling (behalve de eerste bestelling van de 6) niet gesmolten. Bij een cheeseburger juist het lekkerste. Maar behalve dat, echt megalekkere burgers. En de patatjes zijn fantastisch! 11/26/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde flink wat langer dan oorspronkelijk beloofd werd, de site bleef haken op 'bestelling wordt bereidt' 11/15/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2021
Hoi Thomas, dank je wel voor de mooie review, super fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Hoi Ivo, dank je voor deze mooie review, daar worden we heel blij van!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allemachtig lekker!!! Ik werd er gelukkig van :) Thanxxxx 11/12/2021
Hoi Sandra, wat een enorm leuke reactie op onze burgers! Daar doen we het graag voor.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was wat aan de koude kant en er ontbrak een drankje bij de bestelling. 11/11/2021
Hoi Martijn, onze oprechte excuses dat er zoveel is mis gegaan bij jouw bestelling. dat is niet de service die we willen uitdragen. Graag nemen we contact met je op om dit goed te maken. Dank je wel in ieder geval voor je feedback, daar leren we veel van.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer mega lekker! Ik had weer de bacon cheeseburger en mijn vriendin de holy guacamole, wat beide grote aanraders zijn! 11/10/2021
Hoi Vincent, Dank je voor deze mooie review, je noemt ook meteen mijn favoriete burgers..:) Fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onw of the best burgers I had till date. Delicious. 11/6/2021
Hi Varun, thank you so much for your lovely review! We are so happy you enjoyed the burger.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great vegan burgers. Would especially recommend the classic vegan bacon burger 👍 11/6/2021
Hi Merijn, thank you very much for this great review! We are so pleased you enjoyed the burger.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Simpelweg heerlijk 11/4/2021
Hoi Deevid, dat is geen woord teveel gezegd! Dank voor deze mooie review
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2021
Hi Issa, dank je wel voor deze mooie review! Een beetje laat gereageerd van onze kant, maar niet minder gemeend.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De burgers van Vivavega zijn altijd heerlijk geweest, maar blijven zich ten goede ontwikkelen. Ik ben absoluut geen vergetarier, maar moet eerlijk bekennen dat vivavega mijn favoriete burgers maakt van de regio. Absolute aanrader! 10/25/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Hi Janna, een beetje late reactie van onze kant maar heel erg bedankt voor je mooie review!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer keer mijn favoriete burger besteld: spicy devil! Hij stelde zeker niet teleur, maar het experiment met zoete aardappelfrietjes was niet fantastisch: slap, koud en zout. Volgende keer maar weer de gewone, die zijn heerlijk! 10/23/2021
Hoi Malou, fijn dat de burger weer heeft gesmaakt maar onze excuses dat de frites niet naar verwachting was. Graag nemen wij contact met je op om dit goed te maken, bedankt voor je waardevolle feedback in ieder geval!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Hoi Jos, een veel te late reactie van onze kant, maar heel erg bedankt voor deze mooie review. Fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Hoi Ivo, een veel te late reactie van onze kant, maar heel erg bedankt voor deze mooie review. Fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burgers, snel geleverd, geen plastic verpakkingen. Een echte aanrader! 9/29/2021
Hoi Bart, een veel te late reactie van onze kant, maar heel erg bedankt voor deze mooie review. Fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De burgers zijn super lekker, helaas waren de frietjes koud en slap 9/28/2021
Hoi Maryse, dank je wel voor je feedback, daar leren we veel van! We nemen graag contact met je op om dit goed te maken, fijn weekend gewenst alvast!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Hoi Raghild, een veel te late reactie van onze kant, maar heel erg bedankt voor deze mooie review. Fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke vega burger en super service! Absoluut aan te bevelen. 9/15/2021
Hoi Mireille, een veel te late reactie van onze kant, maar heel erg bedankt voor deze mooie review. Fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De bezorging was iets vertraagd waardoor ik een sorry-kaartje en een stukje Cheesecake kreeg, super lief! Verder is het eten gewoon super goed, je proeft bijna niet dat het vega is. Daarnaast is het niet zo vettig, dat is toch ook wel prettig. 9/2/2021
Hoi Lotte, een veel te late reactie van onze kant, maar heel erg bedankt voor deze mooie review. Fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wegens problemen bij de bezorging kwam het eten een half uur later dan gepland, maar er zaten als excuses drie toetjes bij dus super afgehandeld! En de burgers zijn sowieso super lekker :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Hoi Anneke, een veel te late reactie van onze kant, maar heel erg bedankt voor deze mooie review. Fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Hoi Shaelle, een veel te late reactie van onze kant, maar heel erg bedankt voor deze mooie review. Fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Hoi Lisette, een veel te late reactie van onze kant, maar heel erg bedankt voor deze mooie review. Fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burgers weer heerlijk! Friet is echter tegenwoordig minder, zelfs slecht. De friet in de speciale bakjes in het verleden was veel beter, zonde. 8/7/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burgers, echt een aanrader! 8/6/2021
Hoi Francis, een veel te late reactie van onze kant, maar heel erg bedankt voor deze mooie review. Fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Misschien wel de lekkerste burger die ik ooit op heb. 7/31/2021
Hoi Jan, wat super leuk om te horen! Daar worden we heel blij van
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Viva Vega Burgers is one of the few places that delivers consistently good quality food. I love it so much! And they deliver within the chosen time frame. I recommend them wholeheartedly!! 7/31/2021
Hi Sara, thank you so much for this amazing compliment, we are truly touched by your words!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom genoten van heerlijke burgers! 7/31/2021
Hoi Nienke, welkom terug en fijn om te horen dat het heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2021
Hoi Cecile, dank je wel voor dit mooie compliment!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Erg lekkere burgers! Het zou wel handig zijn om ook ter plekke op te kunnen halen in plaats van altijd bezorgen. 7/28/2021
Hoi Arjen, heel erg bedankt voor deze nuttige feedback. Wij gaan bekijken hoe we onze locatie geschikt kunnen maken om ook af te halen. Wordt vervolgd!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Hio Jasmijn, fijn dat het allemaal zo goed heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon heerlijk! 7/17/2021
Hoi Hermien, dank je wel voor deze mooie feedback!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! En ruim binnen de beloofde tijd gebracht. 7/15/2021
Hoi Maria, dank je wel voor deze mooie feedback, daar zijn we blij mee!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde burger gekregen.. Was wel Lekker overigens 7/12/2021
Hoi Kathlijn, dat kan zeker niet de bedoeling zijn geweest, onze oprechte excuses voor deze fout! Wij maken het graag goed met je en zullen contact opnemen voor een passende oplossing.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed eten. Knapperige lekkere frietjes, die na bezorging nog steeds heerlijk warm waren. Burger was ook erg goed, met een heerlijk zachte burger bun en een goede chewy burger met heerlijke saus. Zeker aan te raden voor iedereen 7/10/2021
Hoi David, heel erg bedankt voor deze mooie complimenten! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de 4sterren voor de website, 5 sterren kunnen maken, dan oren we dat graag van je!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Besides than offering very tasty burgers, VivaVega also offers an excellent client's support listening to comments about a (little) disappointing experience and improving from there. Thanks VivaVega for such tasty burgers for listening to your clients. 7/5/2021
Hi David, thank you somuch for your valuable feedback, we continuously seek to improve ourselves so we can offer better products and service. Thank you for helping us with that!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! De bacon burger en de gorgonzola burger zijn grote aanraders! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Hoi Vincent, super bedankt voor deze mooie review! Ik ben zelf ook dol op deze 2 burgers, dus ik deel je enthousiasme :)
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
Hoi Lisette, dank je wel voor deze toffe review, fijn dat alles zo heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere vegaburgers! En normaal vind ik de frietjes hier uitstekend, alleen deze keer waren ze slap en taai. Volgende keer beter hoop ik. 7/3/2021
Hoi Sydney, dank je wel voor deze waardevolle feedback! Onze excuses voor deze ervaring, we nemen gauw contact met je op om dit goed te maken en we hopen je gauw weer als tevreden klant terug te zien.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Very tasty burgers, as always, but it's really a shame to not have a good burger because the bread is hard, the frites are very bad and everything arrived after 1:45 hr. The bread is normally very good, fresh and tasty but today was hard and feel old. The frites are most of the times very tasty and fresh, today they were either burnt or soggy and tasteless. I hope you can keep your quality standard very high as before and constant, thus we can be sure what to expect when ordering from you. Keep working on your tasty burgers, they are worth the effort. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Hi David, thank you very much for your valuable feedback. We sincerely apologize for this bad experience. This is not the service we want to offer. We are testing different methods to deliver our products as hot as possible. Apparantly we did not succeed in this for your order. We will contact you to offer you a satisfying solution and hope to see you again as satisfied customer in the future!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2021
Hoi Eer, super bedankt voor deze mooie feedback!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spicy devils waren weer geweldig lekker, net zoals de bacon! Deze keer zoete aardappel friet: ook erg lekker!! 6/26/2021
Hoi Shiraz, heel erg bedankt voor deze mooie feedback en fijn om te horen dat ook onze nieuwe frites zo goed in de smaak valt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte levering en heel erg lekker gegeten! 6/19/2021
Hio Nathalie, heel erg bedankt voor dit mooie compliment, daar doen we het voor!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2021
Hoi Casper, super bedankt voor je toffe feedback!
Viva Vega Burgers 5 stars after 201 reviews
Viva Vega Burgers