Reviews


5 stars after 70 reviews
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2021
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Hoi Cassandra, super bedankt voor je reactie en fijn dat het je heeft gesmaakt, daar doen we het voor!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker! 2/20/2021
Hoi Ruben, dank je wel voor je feedback! Mocht je nog een tip hebben hoe wij de 4 sterren score voor de website naar een 5 sterren score kunnen krijgen, dan horen we dat heel graag op info@vivavega.nl.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker! 2/20/2021
Hoi Thomas, fijn dat het zo goed heeft gesmaakt, dank je wel voor deze mooie review!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2021
Hoi Amber, heel erg bedankt voor deze toffe review en fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2021
Hoi Maartje, wat fijn dat je lekker hebt gegeten, daar doen we het voor. Dank je wel!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gisteren heerliijk VEGAN Happy Valentine-burger menu gegeten! Wederom weer een aardige bezorger. 2/15/2021
Hoi Mimy, leuk dat je onze special geprobeerd hebt en dat het zo goed is bevallen! Dank je voor deze mooie woorden.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Hoi Mark, heel erg bedankt voor deze mooie review, fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Hoi B, dank je wel voor deze mooie beoordeling! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de 4 sterren, een 5 sterren ervaring kunnen maken voor de website, dan horen we dat graag!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super super lekker! Alleen als tip, de broodjes zouden iets harder mogen - ze vallen iets wat uit elkaar. 2/12/2021
Hoi Lotte, dank je wel voor deze hele nuttige feedback! We hebben het meteen getest en merken dat vooral de vegan-broodjes iets langer getoast moeten worden en daar gaan we vanaf nu dan ook meteen werk van maken, dank je voor de tip!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tering lekker 2/12/2021
Hoi Frank, "daar zit geen woord Spaans tussen" zou mijn vader zeggen :)), dank je wel voor je positieve review!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten!:) Zowel de Vegan Spicy Devil als de Vegan Bacon Cheeseburger waren eeg lekker!! En deze keer ook een Passionate&Nuts gebakje erbij besteld... wat een heerlijke verrassing!:-)) 2/10/2021
Hoi Martine, dank je wel voor je enthousiaste reactie, super leuk om te horen!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben gister 1x Spicy Devil menu en 1x guacamole menu besteld. Het eten werd binnen de tijd bezorgd door een zeer vriendelijke jongeman! We hebben heerlijk gegeten alles wat zo lekker ook de frites! TopπŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Hoi Mimy, dank je wel voor deze prachtige review! Een mooie opsteker voor het team.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
Hoi Melissa, dank je wel voor deze mooie review, fijn dat het gesmaakt heeft! Mocht je nog een tip hebben hoe we de website van een 4- naar 5 sterren score kunnen krijgen, laat het ons gerust weten op info@vivavega.nl. Nogmaals bedankt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere vegan burgers!:-) De Spicy Devil en de Holy Guacamole zijn echt aanraders! Ook de papat is heerlijk! We komen zeker terug om andere lekkere vegan burgers uit te proberen!:-) 2/3/2021
Hoi Martine, dank je wel voor je mooie review en je enthousiasme spat het scherm af! Fijn om te horen dat het zo gesmaakt heeft, hopelijk tot gauw.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enige puntje was dat ik de burger lauw vond, had hem graag warmer gehad. Er zat natuurlijk ook feta op, dat maakt het koeler, maar t.o.v. vorige keer vond ik hem nu echt lauw. Daarentegen was ie wel weer heerlijk!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Hoi Anne, heel fijn om te horen dat het gesmaakt heeft! Dank je wel voor je feedback over de temperatuur, wij zullen er extra op gaan letten dat de burgers met een koude topping (zoals feta) een extra warmte-boost gaan krijgen op de grillplaat, dank je voor de tip!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Hoi Vicky, superleuk dat je de moeite hebt genomen om ons te laten weten dat het gesmaakt heeft, dank je wel!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat je verplicht ben een drankje bij je bestelling te nemen. 1/30/2021
Hoi Iris, dank je voor je mooie review! Wij gaan kijken of het mogelijk is om andere opties te bieden voor het menu, zodat het meer aansluit bij de behoeften, dank je wel voor de tip!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verrukkelijk!! De coupon werkte niet 100% automagisch maar dat kwam goed. 1/29/2021
Hoi Helmer, fijn dat het zo gesmaakt heeft en dank voor je goede feedback. Foutje van onze kant, we hadden de code verkeerd in het systeem gezet en meteen na jouw input aangepast! Nogmaals bedankt.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 1/28/2021
Hoi Willy, dank je wel voor deze mooie review en heel fijn dat het gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en top burger ! 1/27/2021
Hoi Chico, heel erg bedankt voor dit mooie compliment! Daar doen we het graag voor.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Hoi Aniesa, dank je voor deze mooie review, fijn dat het zo goed heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burgers en de frietjes zijn ook erg lekker. Bezorging is snel en netjes. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Hoi Wieke, dank je wel voor dit mooie compliment voor zowel het eten als onze bezorgers die door weer en wind met plezier bezorgen!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Hoi Lisette, fijn dat het zo gesmaakt heeft, daar worden wij heel blij van!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Hoi Jasper, dank je voor deze fantastische review! Het team is er super blij mee.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer super! 1/23/2021
Hoi Els, dank je voor de mooie review en fijn dat we je weer een mooie maaltijd hebben mogen leveren. Hopelijk tot gauw!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere burgers πŸ” gaan hier zeker nog eens bestellen. Het uitpakken van de burgers was echt een kadootje. Heerlijke saus trouwens πŸ‘πŸ» 1/23/2021
Hoi Rick, bedankt voor de mooie complimenten en vooral heel fijn dat alles zo heeft gesmaakt! Hier wordt ons team heel blij van.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Hoi Tobias, dank je wel voor de mooie review! Mocht je nog een tip hebben hoe we de website en service kunnen verbeteren, dan horen we dat heel graag.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! 1/16/2021
Hoi Lisette, wat fijn om te horen, dank je wel!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom waren de burgers erg lekker! De Merlot burger is echt super! Ga zo door :) 1/15/2021
Hoi Mark, de `How Merlot can you go`is echt een feestje voor de smaakpapillen! We zijn goed geadviseerd door onze vrienden van Wijn van Steve, die hiervoor een mooie Merlot uit Spanje heeft aangeraden. Fijn dat het zo goed heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke vega burgers, zijn echt een aanrader ook voor de niet vegetariër. De frietjes zijn echt super lekker, nog goed warm en heerlijk krokant! Hebben nu 2x besteld en zeker voor herhaling vatbaar! 1/11/2021
Hoi Irene, heel erg bedankt voor deze mooie review en leuk om te horen dat je vaste klant aan het worden bent! :)
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Hoi Willy, dank je wel voor deze prachtige score, hopelijk tot de volgende keer!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Hoi Renske, dank je wel voor deze mooie score! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de 4 sterren, 5 kunnen maken, dan horen wij dat graag.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Hoi Linda, dank je wel voor deze mooie score. Een opsteker voor ons team!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige burgers, nauwelijks van 'echt' te onderscheiden. Een aanrader voor zowel vega(n)s als de verstokte vleeseter! 1/9/2021
Hoi Berend, wat een mooi compliment! We hopen hiermee de "vleesliefhebbers" over de streep te trekken om het ook een keer te proberen, duimen maar!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten en bezorging was fantastisch! Website mag nog wel wat user experience verbeteringen doorvoeren, ik werd telkens na het toevoegen van items aan mijn bestelling naar het "kijk ook we bij jou bezorgen" scherm gebracht ipv terug naar het menu 1/8/2021
Hoi Matthijs, dank je voor deze feedback! We zijn er meteen ingedoken en het blijkt nu dat als je naar het menu gaat zonder de postcode te hebben ingevuld, je steeds terug komt bij het postcode-blok. Dit om te voorkomen dat je bestelt en er later achter komt dat we niet bij jou bezorgen. Laat het ons weten als dit toch niet blijkt te werken. Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Beste Bart, dank je wel voor deze mooie review! Mocht je nog een tip hebben hoe we de website kunnen verbeteren naar 5 sterren,dan horen we dat graag.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed spul! 1/7/2021
Hoi Berend, dank je voor je leuke feedback!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hej, het moest wel even opgewarmd worden in de magnetron. Maar het smaakte heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar! Ik ben dik tevreden! Groetjes Yvonne 1/7/2021
Hoi Yvonne, door onze fout stond er opeens een Pijnacker-postcode tussen de bestellingen! Paniek in de keuken of de hamburgers die afstand aan konden. In overleg met jou het toch geprobeerd en super fijn om te horen dat het heeft gesmaakt. Dank je voor deze mooie review!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Hoi Barbara, dank je wel voor deze optimale score, heel fijn dat het zo heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burger! 1/2/2021
Hoi Anne, dank je wel voor je aardige review! Mocht je nog een tip hebben hoe we van 4 sterren, 5 sterren kunnen maken dan horen we dat graag van je.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 1/2/2021
Hoi Y, namens het team; dank je wel voor deze mooi review! Fijn dat je er van hebt genoten.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Thank you for the great quality burgers. The taste was absolutely fantastic. Fresh, warm and well served :) Highly recommended. 12/30/2020
Hi Kostas, we are so happy that you enjoyed the burgers! Thank you for the recommendation and we hope to serve you again soon. Happy new year!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische vega burger. Eigenlijk lekkerder dan echt vlees. 5 sterren. 12/30/2020
Hoi Simon, hopelijk zal jouw positieve ervaring ook de vleeseters een keer overhalen om onze burgers te proberen! Fijn dat het zo gesmaakt heeft en hopelijk tot de volgende keer.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2020
Hoi Lisette, dank je wel voor deze mooie opsteker voor het team, fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Hoi Vicky, dank je wel voor de 5 sterren review! Fijn dat het zo gesmaakt heeft. Nog hele fijne dagen en een mooi 2021 gewenst!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! 12/21/2020
Hoi Maria, wat fijn om te horen dat het lekker was! Hele fijne dagen gewenst alvast en hopelijk tot volgend jaar.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima Vega-burgers en mooi op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Hoi Peter, dank je wel voor de 5 sterren review, een opsteker voor het team!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit is mn eerste vega bestelling. Ik vond het erg lekker. Als ze me hadden gezegd het is vlees had ik het ook geloofd. Erg lekker 12/19/2020
Hoi Monique, dank je wel voor je feedback! Wellicht haalt het de twijfelaars over de streep die veggie/burgers nog niet als volwaardig zien.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles super. Heerlijke burgers en cheesecake. Hele leuke en sustainable doosjes, verpakkingen en feedback kaartje. Overal zo goed over na gedacht! Super goed bezig jullie. We gaan snel weer eens bestellen! 12/19/2020
Hoi Els, dank je wel voor deze mooie review! We proberen van het eetmoment een klein feestje te maken en leuk om te horen dat dat gelukt is. Hopelijk tot de volgende keer.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2020
Hoi Sanne, dank je voor de 5 sterren review, fijn dat het gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was top! Bestellen via de website ook erg makkelijk. Handig dat er opties zijn om extra dingen toe te voegen of weg te laten, alleen jammer dat de optie om de kaas weg te laten er niet is, dat zou het voor vegans nog makkelijker maken. 12/19/2020
Hio Marilse, dank je voor deze feedback. We gaan de optie meteen aanpassen in ons systeem. Weet wel dat onze hamburgerbroodjes ei bevatten en daarom niet vegan zijn. Wij blijven zoeken naar een lekkere vegan-variant, mocht je een goede tip hebben dan horen we dat graag!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2020
Hoi Arian, dank je wel voor de 5 sterren! Daar zijn we als team heel blij mee.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten lijkt erg goed kwaliteit en lekker. Echter, eea was zo goed als koud bij levering. Tip: veel minder zout op de frites 12/18/2020
Hoi A, onze oprechte excuses voor deze vervelende ervaring. Wij gaan uitzoeken hoe dit kon gebeuren en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Graag nemen we contact met je op om een passende oplossing te vinden. Hopelijk tot een volgende keer!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg lekkere vega burgers. Top idee, ik ga zeker vaker bestellen! 12/15/2020
Hoi Renée, dank je voor je mooie review! Mocht je nog een tip hebben hoe we ook de service naar 5 sterren kunnen krijgen, dan kan je ons mailen info@vivavega.nl of het contactformulier gebruiken op onze website. Alvast bedankt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2020
Hoi Reinier, dank je voor de mooie 5 sterren die je ons hebt gegeven!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch lekkere burger! 12/14/2020
Hoi Malou, bedankt voor je mooie review, ons team is er erg blij mee!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burgers, vlotte bezorging en lekkere desserts! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Hoi Wieke, fijn dat we op alle fronten aan je verwachting hebben voldaan. We stralen er van!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Was informed of missing ingredients, no substitute was offered, nor reimbursement made for bacon missing on three burgers. The delivery person was unfriendly and proceeded to spit on our outside hallway, after handing over the delivery. Not very hygienic. Suggest better customer service, as the burgers are very good. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Dear Cassandra, thank you so much for your feedback. We sincerely apologize for your experience and we will discuss the situation with our team to prevent this from happening ever again. We will contact you to find a satisfying solution and hope to meet (or even exceed)your expectations in the future.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere burgers! Goede porties en lekker snel. Echt een aanrader! Enige kleine verbeterpuntje was dat er een hele dikke plak uit op zat, had iets verfijnder gemogen. 12/12/2020
Hoi Barbara, dank je wel voor je feedback, heel waardevol! Om een betere balans te vinden hebben we vanaf nu de binnenkant van de uienring verwijderd, zodat je nog steeds een pittige bite hebt, maar die niet volledig overheerst. Mocht je weer een keer bestellen, dan zijn we benieuwd wat je ervan vindt!
Viva Vega Burgers 5 stars after 70 reviews
Viva Vega Burgers