Reviews


5 stars after 176 reviews
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Amazing service, delicious burgers! 😍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Hi Kristin, thank you for your lovely review! Great to hear that you liked the burgers, hope to see you again next time.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Hoi David, dank je wel voor deze mooie review, fijn dat het gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Hoi Arnout, dank je wel voor je mooie review! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de 4 sterren, een 5 sterren ervaring kunnen maken, laat het ons weten! Daar leren we van, dank je.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food was really good! Very well prepared and packaged. 4/24/2021
Hi Tijmen, thank you so much for your lovely feedback! We try our best to give a full experience, of which the bag and packaging is part of. Hope to see you again soon!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2021
Hoi Lisette, heel erg bedankt voor deze mooie review, daar worden we heel blij van!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben een koppige vleeseter, maar bij Viva Vega heb ik voor het eerst in mijn leven een waardige vleesvervanger gevonden als maaltijd. Heerlijk. Echt een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Hoi Deevid, dank je voor dit mooie statement! Wij hopen ook niet-vegetariers te inspireren om eens wat vaker te kiezen voor een heerlijke vega(n) burger, jouw review helpt daarbij, dank je wel!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten!! 4/16/2021
Hoi Nienke, dank je voor de mooie review! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de 4 sterren voor service, een 5 sterren-ervaring kunnen maken, dan horen we dat graag, want daar leren we van. Je kunt ons altijd bereiken op info@vivavega.nl. Dank je!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Hoi Daan, heel erg bedankt voor je enthousiaste reactie, fijn dat het heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Hoi B, dank je wel voor deze mooie feedback!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De hamburgers waren zoals altijd perfect. Ditmaal duurde de bezorging helaas erg lang (meer dan 1,5 uur) en de friet was oud/taai. Zal met de drukte te maken hebben gehad. Kan gebeuren. Normaal altijd zeer tevreden. Keep up the good work! Ps. jammer dat de Double Cheeseburger niet meer op het menu staat. 4/10/2021
Hoi Michael, heel erg bedankt voor deze waardevolle feedback. Fijn dat het heeft gesmaakt, maar de wachttijd was natuurlijk niet acceptabel. Graag nemen we contact met je op voor een passende oplossing, nogmaals bedankt voor de gedane moeite zodat wij ons kunnen verbeteren!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer! 4/9/2021
Hoi Els, fijn om te horen dat het (weer) heeft gesmaakt, fijn je weer terug te zien!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2021
Hoi Fiona, super bedankt voor deze mooie feedback, fijn dat het heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! Alweer :) 4/3/2021
Hoi Lisette, dank je voor deze mooie feedback en fijn je weer als klant te mogen ontvangen!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The best ever vegetarian burger I've ever had!! So happy with everything, will definitely order again and recommend! :) 4/2/2021
Hi Klara, thank you so much for this lovely feedback and happy to hear that you enjoyed the burgers!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten!! De patat was nog super warm en lekker knapperig en de burgers waren ook nog goed warm en super smaakvol!:)) 4/2/2021
Hoi Martine, fijn om te horen! We hebben een nieuwe manier gevonden om het eten nog warmer mee te geven aan de bezorger, dus fijn dat dit is gelukt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very delicious and great service! We loved the sauces on the burgers 4/1/2021
Hi Melissa, thank you so much for this compliment. We are very proud of our sauces that make our burgers so amazing in taste. Glad you liked it too!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal toppie! 4/1/2021
Hoi Zossie, dank je wel voor je mooie feedback! Fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 4/1/2021
Hoi Suzanne, heel erg bedankt voor je compliment! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de 4 sterren review voor de website een 5-sterren ervaring kunnen maken, dan horen we dat graag!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, de burgers zijn echt lekker. En erg snel bezorgd (enige minpunt was dat de frietjes tegen het koude blikje frisdrank stonden). Wat me wel heel erg tegenviel is dat de cheesecake niet geschikt is voor vegetariërs (toevoeging van gelatine) en dat dit niet vermeld staat op de website. Bij een restaurant dat Viva Vega heet, verwacht je eigenlijk dat ze 100% gericht zijn op de vegetariër. Ik zal zeker nog eens bestellen bij Viva Vega, maar dan enkel voor de lekkere vega en vegan burgers. 3/29/2021
Hoi J, heel erg bedankt voor je feedback! We hebben het meteen aangepast bij de productomschrijving. Omdat we ook veel vleesminderaars als klant hebben, wilden we hen dit heerlijke dessert niet onthouden, maar je hebt helemaal gelijk dat we dit beter hadden kunnen communiceren. We zijn ook druk op zoek om toetje zonder gelatine te testen, duimen maar dat dit lukt! Nogmaals dank voor je input.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het zou 45 minuten Max duren maar pas na 5 kwartier was de bezorger er. Daar balen we wel van want nu moesten we in 5 minuten alles naar binnen proppen ivm de avondklok... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Hio Suzanne, wat enorm slordig van ons! Onze excuses hiervoor want we willen graag dat je rustig kan genieten van je maaltijd. Graag nemen we contact met je op om het goed te maken. Heel erg bedankt voor je feedback!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We really loved the burgers. Very tasty This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Hi Rodrigo, thank you evry much for the compliment, it is greatly appreciated!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Quick delivery and a tasty meal! 3/27/2021
Hi Lukas, thank you for you lovely feedback, we are very happy you enjoyed your dinner!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wauw wat een burgers! Één van de lekkerste burgers die ik ooit heb gegeten. En dat terwijl ik normaal niet van vega burgers houd. De guacamole burger was top en de bacon burger was wonderbaarlijk genoeg niet van vlees te onderscheiden. Alleen jammer dat de bezorging bijna 2 uur duurde. Hopelijk wordt dit nog verbeterd. 3/26/2021
Hoi Kevin, heel fijn om te horen dat de burgers zo goed zijn bevallen, maar onze oprechte excuses dat het veeeeeel te lang heeft geduurd! We nemen graag contact met je op voor een passende oplossing, want dit is niet de service die we voor ogen hebben. Dank voor je feedback!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt superlekker! En goed voor de planeet 😊 3/26/2021
Hi Paul, dank je voor het compliment! We willen inderdaad niet alleen maar burgers verkopen, maar dit op zo´n duurzaam mogelijke manier doen. Wel zo goed voor ons allemaal!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Hoi Rob, dank je wel voor je feedback! Fijn dat het zo gesmaakt heeft.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
These burgers are divine! I rarely leave a review but the Viva Vega burgers are out of this world good. It is a must try. You will not be disappointed! And the delivery is always on time. 3/24/2021
Hi Sara, we are so overwhelmed by your compliments, thank you so much!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2021
Hoi Archana, dank je wel voor je feedback, super fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De (vegan)burgers waren, wat smaaksensatie betreft, weer van top kwaliteit, alleen deze keer helaas wat afgekoeld... De patat daarentegen was nog goed warm en wederom heerlijk!!:-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Hio Martine, heel erg bedankt voor deze waardevolle feedback! We gaan een aanpassing doen om onze burgers nog een laatste hitte-boost te geven voor vertrek. Hopelijk lost dat het probleem op. Dank je wel hiervoor!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De burgers zijn heerlijk, maar ik moest 1 uur en 45 min wachten op mijn bestelling, terwijl op de website een bezorgtijd van 45 minuten werd aangegeven. 3/20/2021
Hoi Jip, onze oprechte excuses dat de bestelling veel te lang op zich heeft laten wachten, dat is niet de service die wij voor ogen hebben! We gaan kijken hoe we het proces kunnen verbeteren en de tijden nog beter kunnen communiceren om aan de klantverwachting te voldoen. Dank je wel voor je feedback!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat burger en patat al best afgekoeld waren, want burgers waren erg lekker. Doe graag een tweede poging als ik dichter in de buurt ben :-) 3/19/2021
Hoi Margreth, dank je wel voor deze waardevolle feedback! We gaan een aanpassing doen om onze burgers nog een laatste boost te geven voor vertrek. Hopelijk lost dat het probleem op. Dank je hiervoor!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Awesome Burgers! delicious! 3/17/2021
Hi Rene, thank you so much for your nice feedback, we are pleased to hear that you enjoyed the burgers!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Complimenten voor het duurzame verpakkingsmateriaal, maar helaas stelden de burgers teleur. De smaak was niet zo spannend en de bestelling was slordig uitgevoerd. Ik had zonder tomaat besteld (er zat toch tomaat op), het burgermenu kwam zonder drankje en de knapperige vegan bacon zag ik niet op de burger zitten. Jammer, want de website en foto's zien er goed uit. 3/15/2021
Hoi Esther, onze oprechte excuses voor deze minder goede ervaring met onze burgers, heel slordig van onze kant. Op zondag hadden we een record aantal bestellingen, wat echter nooit ten koste mag gaan van de kwaliteit van onze burgers. Wij hopen dat je ons nog een 2e kans wilt geven en nemen graag contact met je op zodat we je de service kunnen bieden die onze klanten van ons gewend zijn.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Hoj Lisette, super bedankt voor deze mooie review! Blije klanten; daar doen we het voor!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best vegan burgers in Delft 3/13/2021
Hi Raquel, thank you so much for this review! Very happy to hear that you enjoyed the burgers.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burger was net een tikkeltje koud, maar alsnog weer heerlijk 3/10/2021
Hoi Matthijs, heel erg bedankt voor je feedback! Ik ga er even van uit dat het om de Brie Happy burger ging, want we hebben het getest en merken dat de Beeetrootburger heel snel afkoelt als we hem beleggen. We gaan daar vanaf nu extra op letten, dank voor je tip!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2021
Hoi Willy, dank je voor deze toffe review, daar worden we heel blij van!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2021
Hoi Bella, dank je voor deze mooie review, super fijn om te horen dat het heeft gsmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best burguers in town!!!! 3/5/2021
Hi Paloma, WOW! Thank you for this lovely review! We are so pleased that you enjoyed the burgers.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. Beste frietjes ooit. Niet slap, maar crispy!! Burger was zeker ook zalig. Je zou haast geen vlees meer hoeven eten. Aanrader en zeker voor herhaling vatbaar 3/5/2021
Hi Danny, dank je voor deze mooie review! Naast de burgers zijn we ook heel trots op onze frites die zelfs internationale prijzen heeft gewonnen! Fijn dat het zo heeft gesmaakt.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2021
Hoi Dunya, dank je wel voor je mooie review! We zijn er super blij mee.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2021
Hoi Enya, dank je wel voor deze mooie review en heel fijn om te horen dat ondanks de onverwachte drukte die avond, de maaltijd goed is aangekomen!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden drie maal de Holy guacamole burgers besteld. Onwijs lekker en groot!! Snelle bezorging, knapperige frietjes met kaas saus! Aanrader 2/27/2021
Hoi Julia, dank je wel voor je enthousiaste reactie, daar worden we heel blij van! De Holy Guacemole is inderdaad een hele maaltijd met mijn favoriete vrucht avocado in de hoofdrol, fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al heel veel verschillende burgers besteld en allemaal even lekker! 2/27/2021
Hoi Marcia, wat ontzettend leuk om te horen dat je diverse smaken hebt geprobeerd! Ben benieuwd welke je echte favoriet is..:)!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burgers! Pluspunten voor het knapperige friet. 2/26/2021
Hoi Bas, dank je wel voor je mooie review! We zijn naast onze burgers ook heel trots op onze frites die heel lang knapperig blijft, fijn dat het heeft gesmaakt!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Hoi Maartje, dank je wel voor je geweldige feedback, daar worden we heel blij van!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles helemaal top. Leuk, die slazaadjes erbij. En mooi dat jullie een goed doel steunen. Enige verbeterpuntje: volgens mij kun je tijdens de bestelling een vaste set items van je broodje weglaten (vakje "zonder kaas" aanvinken bijvoorbeeld), maar omdat het een vaste set is komt het niet per se overeen met wat er daadwerkelijk op het gekozen broodje zit. Je kunt dus iets weglaten wat er toch al niet op zat, en kan niet iets weglaten wat er wél standaard op zit. 2/25/2021
Hoi Eva, heel erg bedankt voor deze zeer nuttige feedback, daar leren we veel van! We gaan meteen met onze websitebouwer een de slag om te kijken hoe we de gebruikerservaring kunnen verbeteren, nogmaals bedankt voor de moeite!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2021
Hoi Lisette, dank je wel voor je mooie review, fijn dat het lekker was!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Hoi Cassandra, super bedankt voor je reactie en fijn dat het je heeft gesmaakt, daar doen we het voor!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker! 2/20/2021
Hoi Ruben, dank je wel voor je feedback! Mocht je nog een tip hebben hoe wij de 4 sterren score voor de website naar een 5 sterren score kunnen krijgen, dan horen we dat heel graag op info@vivavega.nl.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker! 2/20/2021
Hoi Thomas, fijn dat het zo goed heeft gesmaakt, dank je wel voor deze mooie review!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2021
Hoi Amber, heel erg bedankt voor deze toffe review en fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2021
Hoi Maartje, wat fijn dat je lekker hebt gegeten, daar doen we het voor. Dank je wel!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gisteren heerliijk VEGAN Happy Valentine-burger menu gegeten! Wederom weer een aardige bezorger. 2/15/2021
Hoi Mimy, leuk dat je onze special geprobeerd hebt en dat het zo goed is bevallen! Dank je voor deze mooie woorden.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Hoi Mark, heel erg bedankt voor deze mooie review, fijn dat het zo gesmaakt heeft!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Hoi B, dank je wel voor deze mooie beoordeling! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de 4 sterren, een 5 sterren ervaring kunnen maken voor de website, dan horen we dat graag!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super super lekker! Alleen als tip, de broodjes zouden iets harder mogen - ze vallen iets wat uit elkaar. 2/12/2021
Hoi Lotte, dank je wel voor deze hele nuttige feedback! We hebben het meteen getest en merken dat vooral de vegan-broodjes iets langer getoast moeten worden en daar gaan we vanaf nu dan ook meteen werk van maken, dank je voor de tip!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tering lekker 2/12/2021
Hoi Frank, "daar zit geen woord Spaans tussen" zou mijn vader zeggen :)), dank je wel voor je positieve review!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten!:) Zowel de Vegan Spicy Devil als de Vegan Bacon Cheeseburger waren eeg lekker!! En deze keer ook een Passionate&Nuts gebakje erbij besteld... wat een heerlijke verrassing!:-)) 2/10/2021
Hoi Martine, dank je wel voor je enthousiaste reactie, super leuk om te horen!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben gister 1x Spicy Devil menu en 1x guacamole menu besteld. Het eten werd binnen de tijd bezorgd door een zeer vriendelijke jongeman! We hebben heerlijk gegeten alles wat zo lekker ook de frites! TopπŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Hoi Mimy, dank je wel voor deze prachtige review! Een mooie opsteker voor het team.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
Hoi Melissa, dank je wel voor deze mooie review, fijn dat het gesmaakt heeft! Mocht je nog een tip hebben hoe we de website van een 4- naar 5 sterren score kunnen krijgen, laat het ons gerust weten op info@vivavega.nl. Nogmaals bedankt!
Viva Vega Burgers 5 stars after 176 reviews
Viva Vega Burgers