Reviews


5 stars after 70 reviews
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel origineel concept en super lekker gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
Hoi Marloes, dank je wel voor je aardige feedback, hopelijk tot een volgende keer!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat heerlijk. Heb de Double Cheeseburger menu gehad. Als ik het niet had geweten had ik gedacht dat hij van vlees was. Voelde me alleen wel beter dan na het eten van een vlees burger. Was ook mee dan genoeg. Heb ik niet zo snel ;-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
Hoi Joep, leuk om te horen dat onze hamburger niet onder doet voor een vleesburger! Zo wordt het nog makkelijker om een dagje vlees over te slaan.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De presentatie van het eten was fenomenaal, en de burgers waren heerlijk!! We zullen hier zeker vaker bestellen! 12/5/2020
Hoi Mark, heel erg bedankt voor je prachtige reactie, daar doen we het voor!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Everything ok would be nice in the ingredients part if has any allergies alike nuts or traces of .... 12/4/2020
Hi Jose Antonio, thank you for helping us to improve our website. We are now looking for an easy overview to show possible allergies etc in our ingredients. Will be continued!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
En echte aanrader, was heerlijk en enthousiaste mensen. 12/3/2020
Hoi Marcia, dank je wel voor je mooie woorden. Je was onze allereerste klant en we stonden met z'n allen te juichen in de keuken toen jouw order binnen kwam! Bedankt voor dat memorabele moment.
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, topkwaliteit; een aanrader! 12/2/2020
Hoi Willy, dank je wel voor je mooie review, het team is er blij mee!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een aanwinst! We hebben 4 verschillende burgers geprobeerd; alle een smaakexplosie. De frietjes zijn werkelijk fantastisch. Zo knapperig heb ik ze nog nooit gehad. Ik ga hier zeker vaker bestellen! 11/28/2020
Hoi Graziella, bedankt voor deze leuke review! We hopen dat je net zo enthousiast bent over onze andere smaken, gauw proberen maar..:)
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben genoten van de overheerlijke burgers. We hadden de 'Classic burger XL' en de 'Everything’s Betta with Feta'. Wat een smaaksensatie! De frites krijgen ook een 10+. Vlotte bezorging en een aardige bezorger! We gaan binnenkort zeker weer een bestelling doen. 11/28/2020
Hoi Nina, dank je wel voor je mooie review en leuk dat je verschillende soort burgers hebt geprobeerd!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burger, mooi verpakt. Lekkere knapperige frites. Kortom een aanrader. Ik ga zeker weer bestellen! 11/28/2020
Hoi Willy, leuk dat de verpakking je zo opvalt, het idee er achter is dat het een beetje voelt als een kadootje openmaken, zo maken we van het eten een klein feestje!
Viva Vega Burgers Huyterstraat 6 015-2002181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een heerlijke burger. Ik heb de How Merlot Can You Go gehad. De frietjes waren lekker knapperig. Ga zeker nog een burger proberen! 11/28/2020
Hoi Tuscany, Fijn dat je zo hebt genoten, daar genieten wij dan weer van!
Viva Vega Burgers 5 stars after 70 reviews
Viva Vega Burgers